Ανακαίνιση Σπιτιού Χωρίς Βαψίματα Δεν Γίνετε !!

Ο Ρόλος του Ηλεκτρολόγου στην Ανακαίνιση Σπιτιού
Ο Ρόλος του Ηλεκτρολόγου στην Ανακαίνιση Σπιτιού
2 Μαρτίου 2019

Ανακαίνιση Σπιτιού Χωρίς Βαψίματα Δεν Γίνετε !!

Ανακαίνιση Σπιτιού Χωρίς Βαψίματα Δεν Γίνετε !!

Ανακαίνιση Σπιτιού χωρίς βαψίματα δεν γίνετε έτσι αν σκέφτεσαι να βάψεις το Σπίτι; Αυτά εινα τα Χρώματα κορυφαίας ποιότητας & μεγάλης καυστικότητας!

Χρώμα Πλαστικό Ultra Kitchen & Bathroom λευκό 10L

Κορυφαίας ποιότητας ματ πλαστικό χρώμα για την ανακαινιση σπιτιου για εσωτερικής χρήσης σε λευκή απόχρωση, με αντιμυκητιακή και αντιμουχλική δράση για την βαφή τοίχων, σοβάδων, μπετόν, σπατουλαριστών, γυψοσανίδων. Ιδανικό για χώρους με υψηλή υγρασία, όπως μπάνια, κουζίνες, χώροι αποθήκευσης τροφίμων κλπ. Το Praktiker Ultra Kitchen & Bathroom συνδυάζει υψηλή λευκότητα, εξαιρετική καλυπτικότητα και απόδοση. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται εύκολα. Παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στα αλκάλια και πολύ καλή αντοχή στο πλύσιμο.

Διατίθεται και σε συσκευασία 3l και 750ml

 

Χρώμα Πλαστικό Kitchen & Bath λευκό 9L

Ματ πλαστικό χρώμα λευκής απόχρωσης για προστασία από μούχλα και μύκητες για εσωτερική χρήση. Πιστοποιημένο λόγω της ειδικής του σύνθεσης αποτρέπει αποτελεσματικά την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων στον υμένα του χρώματος σύμφωνα με τα πρότυπα EN15457 και EN 15458. Προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, υψηλή απόδοση και εξαιρετική λευκότητα. Εφαρμόζεται εύκολα και απλώνει πολύ καλά, δίνοντας ομοιόμορφη ματ επιφάνεια.

Διατίθεται και σε συσκευασία 3l και 750ml

 

Χρώμα Ακρυλικό Ultra Silicone λευκό 10L

Κορυφαίας ποιότητας ματ σιλικονούχο 100% ακρυλικό χρώμα σε λευκή απόχρωση εξωτερικής χρήσης για την βαφή ή επαναβαφή τοίχων, σοβάδων και μπετόν. Συνδυάζει υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική απόδοση. Υπερέχει έναντι των συμβατικών ακρυλικών χρωμάτων γιατί προσφέρει το πλεονέκτημα της αδιαβροχοποίησης με την καλύτερη δυνατή αναπνοή τοιχοποιίας. Πολύ ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.

Διατίθεται και σε συσκευασία 3l και 750ml

 

Χρώμα Ακρυλικό Acrylan Silicon λευκό 10L

Το Acrylan Silicon είναι ένα σιλικονούχο ακρυλικό προϊόν εξωτερικής χρήσης, το οποίο προσφέρει εξαιρετική διαπερατότητα των υδρατµών, χαµηλή απορρόφηση του νερού και µεγάλη διάρκεια ζωής, µε ταυτόχρονη ανθεκτική και καλαίσθητη διακόσµηση. Aντίθετα µε τα άλλα προϊόντα, εκτός από την εξαιρετική αντοχή στην UV-ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες, επιτρέπει στην υγρασία που είναι εγκλωβισµένη στο εσωτερικό του τοίχου να διαφύγει ευκολότερα στην ατµόσφαιρα γεγονός το οποίο σε συνδυασµό µε την υψηλή αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας αποτρέπει προβλήµατα όπως φουσκάλες, ραγίσµατα, ξεφλουδίσµατα και δηµιουργία µούχλας στην επιφάνεια του κτιρίου.

 

Χρώμα Ακρυλικό Ultra Thermo λευκό 10L

Κορυφαίας ποιότητας θερμοπροστατευτικό αδιάβροχο ελαστομερές 100% ακρυλικό χρώμα σε λευκή απόχρωση εξωτερικής χρήσης, για την βαφή ή επαναβαφή τοίχων, σοβάδων και μπετόν. Κατάλληλο για την βαφή επιφανειών σε περιοχές με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και επιφανειών με προβλήματα τριχοειδών ρηγματώσεων. Διατηρεί την ελαστικότητα του σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -20oC χωρίς να ξεφλουδίζει σε συνθήκες παγετού.

Διατίθεται και σε συσκευασία 3l και 750ml

 

Χρώμα Ακρυλικό Acrylan Thermo-Block λευκό 10L

Πρωτοποριακό στεγανωτικό θερμοπροστατευτικό ακρυλικό χρώμα σε λευκή απόχρωση υψηλής ανακλαστικότητας, με βάση ειδικές 100% ακρυλικές UV-αλληλοδικτυούμενες ελαστικές ρητίνες και νέας τεχνολογίας ανακλαστικά, θερμομονωτικά σφαιρίδια. Προσφέρει άψογη τελική επιφάνεια, προστασία από τις θερμοκρασιακές μεταβολές, στεγανοποίηση και εξαιρετική αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Διατίθεται και σε συσκευασία 3l

Καλά μαστορέματα !!

Περισσότερα στο: https://tobuild.gr/

Comments are closed.