Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Περιγραφή Υπηρεσίας

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Ακόμα εκτελούμε ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως:

  • Ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις
  • Συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων
  • Εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
  • Εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών θερμοσίφωνων
  • Εγκατάσταση ή αντικατάσταση απορροφητήρων κλπ.

Αναλυτικά Βήματα Ολοκληρωμένης Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης :

Αρχικά ξεκινάμε από τα τούβλα του σπιτιού, κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιδιοκτήτες σημαδεύουμε τα σημεία των πριζών ρεύματος 230 Volt, διακοπτών, φώτων, πρίζες ΟΤΕ, πρίζες κεραίας, UHF δορυφορικών, πρίζες δικτύων, πρίζες ηχείων, Radar συναγερμών, είτε με υπόδειξη των ιδιοκτητών είτε με την δική μας συμβουλευτική παρέμβαση εφόσον ζητηθεί η βοήθεια της εμπειρίας μας και της τεχνογνωσίας μας.

Επόμενο βήμα είναι να σωληνώσουμε το σπίτι με σωλήνες εσωτερικών εγκαταστάσεων ευθείες Φ11, Φ13, Φ16 και τα ανάλογα σπιράλ του, κουτιά διακοπτών, διακλαδώσεων στρογγυλά, διακλαδώσεων τετράγωνα 7,5x7,5, τετράγωνα 10x10, τετράγωνα 15x10 και το κάσωμα του πίνακα που έχουμε επιλέξει.

Όταν τελειώσουμε κάνουμε τον τελικό έλεγχο ώστε να σοβαντιστεί το σπίτι και να τελειώσει η πρώτη φάση της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Τελικό στάδιο:

Μετά το σοβάντισμα του σπιτιού περνάμε τα καλώδια NYA 1,5mm2 φωτισμού, NYA 2,5mm2 πριζών, NYA 4mm2 θερμοσιφώνου, NYA 6mm2 ή 5x2,5mm2 κουζίνας και καλώδια παροχής 10mm2 ή 6mm2 UTP, κατηγορία 6Ε τηλεφώνου και δικτύου, καλώδιο κεραίας UHF και δορυφορικού, καλώδια συναγερμού. Φτιάχνουμε και τον ηλεκτρικό πίνακα με ρελέ προστασίας και επιμέρους ασφάλειες και διακόπτες HAGER ή ABB ώστε να τοποθετήσουμε τους διακόπτες και πρίζες και να έρθει σε πέρας η ηλεκτρική εγκατάσταση. Τέλος κάνουμε τον έλεγχο καλωδίων για τυχόν διαρροές για την προφύλαξη και την προστασία σας.

Πιστοποίηση:

Όταν ολοκληρωθεί το έργο και έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, δίνουμε την έγγραφη πιστοποίηση (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ) και παραδίδουμε το έργο στον ιδιοκτήτη.


Επικοινωνία για Βλάβες:   6944 222 565